Apartament Sunshine Mamaia Nord

Casa de la mare…

Baby Einstein: Baby Neptune Discovering Water

Un comentariu

Prin intermediul acestui articol deschid o noua categorie a blogului si anume recomandari de Filme pe teme marine pentru copii, cu speranta ca multi parinti vor considera aceste informatii utile.
In jurul varstei de un an si jumatate-doi, fetele noastre au avut contact cu imagini si filmulete pe teme marine de scurta durata (specifice varstei si pe o perioada de timp limitata). Asta in afara experientelor cu apa si marea traite pe viu, de care au fost de la inceput fascinate! Dar oare ce copil mic nu e fascinat de baita, de jocurile cu apa?
Daca imi aduc bine aminte, primul dvd de acest gen pe care l-am avut, este Baby Neptune Discovering Water, aparut in 2003, care face parte dintr-o colectie de dvd-uri pentru bebelusi pe nume Baby Einstein. O buna prietena mi-a facut cadou cateva dvd-uri din aceasta colectie, printre ele se afla si Baby Neptune Discovering Water.
Baby Neptune
Nu pot spune ca fetele s-au uitat foarte mult la aceste filmulete, caci incercam intotdeauna sa mentinem un echilibru care sa ne asigure buna functionare a lucrurilor. Ce pot spune insa e ca la vizionarea acestui dvd de circa 25 minute, cu imagini frumoase si colorate, cu  personaje nostime, si mai ales cu noi alaturi, si-au insusit cativa termeni in limba engleza si au invatat notiuni noi despre apa si lumea din adancuri, au facut primii pasi in descoperirea apei, cu un acompaniament muzical de exceptie precum Ludwig van Beethoven, Claude Debussy, George Handel, Johann Strauss si Georg Telemann.

Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce este vorba, puteti urmari dvd-ul Baby Neptune aici!

Un gând despre „Baby Einstein: Baby Neptune Discovering Water

  1. Pingback: Micile genii – Little Einsteins – Comoara piratilor | Apartament Sunshine Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s